Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Gif in blikje makreel doodt puppy

Opnieuw is in Merchtem een hond vergiftigd. Een puppy van 9 maand likte aan een geopend blikje makreel in een bos in Brussegem en stierf dezelfde avond. Het is niet het eerste gelijkaardige geval in deze buurt.

Nieuws

Vernieuwde feestzaal voor Hamme komt eraan

De voormalige oude school, sportzaal en later feestzaal van Hamme, deelgemeente van Merchtem, wordt volledig gerenoveerd. Arbeiders van de gemeente leggen er de laatste hand aan en de heropening is nakende.

Nieuws

Nieuw provinciaal domein voor Halle-Vilvoorde?

De provincie Vlaams-Brabant onderzoekt of het een nieuw provinciaal domein kan creëren in Halle-Vilvoorde. Dat staat te lezen in de beleidsverklaring van de nieuwe meerderheid. Vooral de Brabantse Kouters komen daarbij in beeld.

Nieuws

Puppy sterft na eten vergiftigde makreel

In Merchtem is maandagavond een hondje van negen maanden gestorven na het eten van vergiftige makreel. Die lag in een bosje langs de Brusselsesteenweg in Brussegem. Opmerkelijk, twee jaar geleden werd in hetzelfde bos de hond van VRT-presentator Ruben Van Gucht vergiftigd.

Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Nieuws

Beerselnaar Klaas Slootmans lijsttrekker voor Vlaams Belang

Klaas Slootmans, Beerselnaar en nationaal woordvoerder van Vlaams Belang, trekt op 26 mei de lijst van z’n partij voor het Vlaams parlement.

Verkiezingsnieuws uit Merchtem

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.

Toon Dours