Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Vakbonden De Lijn trekken stakingsaanzegging in

De vakbonden trekken de stakingsaanzegging voor de huidige onderbezetting bij de controleurs in de Brusselse rand in. Ze doen dat na overleg met de directie van De Lijn Vlaams-Brabant gisteren. De vakbonden vragen begrip aan de controleurs voor de inspanningen die de directie levert om...

Nieuws

20.000 mensen in Vlaams-Brabant wachten op sociale woning

Eind 2018 wachtten in totaal 20.000 mensen op een sociale woning in Vlaams-Brabant. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. Dat zijn er bijna 6.000 meer dan vijf jaar geleden.

Sport

Bekeravontuur zit erop voor regioploegen

Rhodienne-De Hoek en Londerzeel hebben gisteren verloren in de vierde ronde van de Beker van België. Daarmee zitten voor alle ploegen in onze regio het bekeravontuur er op.

 

Nieuws

Spoorstaking: helft treinen rijdt

Vandaag wordt er voor de tweede keer in minder dan een maand gestaakt bij de NMBS. Maar de helft van de treinen rijdt.

Nieuws
Cocktail

Gordelfestival: Omloop Groene Gordel

Op zondag 1 september is er het Gordelfestival. Dan kunnen fietsliefhebbers hun hart ophalen door het fietsen van de 100 km in peloton. Het RINGtv peloton is 1 van die pelotons, maar er is meer. Want dit jaar pakken de organisatoren uit met de gloednieuwe Omloop De Groene Gordel.

Nieuws

Jongen (10) sterft in dramatisch ongeval met tractor

Een jongen van 10 uit Dworp bij Beersel is woensdagavond om het leven gekomen in Bièvre bij Namen. Sebbe stierf toen hij werd geraakt voor de aanhangwagen van een tractor.

Verkiezingsnieuws uit Sint-Genesius-Rode

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.