Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Dirk Pieters
Nieuws

Dirk Pieters nieuwe voorzitter van Woonpunt Zennevallei

Dirk Pieters wordt de nieuwe voorzitter van de sociale woonmaatschappij Woonpunt Zennevallei. De voormalige burgemeester van de stad Halle volgt Oscar Decoster op. Die vindt het op zijn 80ste tijd om een stap terug te zetten.

Nieuws

Genomineerden Toerisme Awards zijn bekend

Toerisme Vlaams-Brabant heeft vandaag de genomineerden bekendgemaakt van de Toerisme Awards. Die zijn intussen aan hun derde editie toe.

 

Nieuws

Fiets is blijver in woon-werkverkeer van Vlaams-Brabander

De fiets wint terrein ten opzichte van Koning Auto op het vlak van woon-werkverkeer in Vlaams-Brabant. In onze provincie fietst nu 37,4 procent van de werknemers minstens een deel van het traject van een naar het werk.

Nieuws

Woning gemiddeld 25.000 euro duurder dan vorig jaar

Een woning in Vlaams-Brabant kost gemiddeld 25.000 euro meer dan een jaar geleden. Dat blijkt uit de jongste Notarisbarometer. In 2021 betaalde je zo'n 376.000 euro voor een woning, vandaag is dat iets meer dan 400.000 euro. De stormloop op vastgoed in onze provincie lijkt wel stilaan ten einde....

Nieuws

Brouwerij Lindemans is eerste Voka-Gangmaker van West-Brabant

Brouwerij Lindemans is de allereerste Gangmaker van West-Brabant. Voka Vlaams-Brabant deelde die nieuwe ondernemingsprijs gisteren uit op de nieuwjaarsreceptie in de Wivina-kapel in Dilbeek. Een gangmaker is voor Voka een bedrijf dat het voorbije jaar uitblonk op het vlak van duurzaamheid,...

Nieuws

Von Karman Institute versterkt samenwerking met Defensie

Minister van Defensie Ludivine Dedonder heeft vandaag een bezoek gebracht aan het Von Karman-Instituut in Sint-Genesius-Rode. Dat is een toonaangevend onderzoekscentrum op het vlak van vloeidynamica. Het bezoek van Dedonder was gericht op de versterkte samenwerking tussen het instituut en defensie.