Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Opnieuw kans op intense onweersbuien

Het KMI waarschuwt opnieuw voor zware onweersbuien. Die kunnen ontstaan vanaf zaterdagmiddag.

Nieuws

Sint-Pieters-Leeuw zoekt ideeën voor Damiaanpark

In Zuun, een gehucht van Sint-Pieters-Leeuw, is het Damiaanpark vandaag opengesteld voor het publiek. Het terrein van 2,4 hectare moet een echte groene oase worden, maar is op dit moment nog niet volledig ingericht. Het gemeentebestuur wil daarom weten wat de buurtbewoners en de nabijgelegen...

Nieuws

Toename aantal besmettingen remt licht af

Het aantal besmettingen in onze regio blijft stijgen. Sinds begin deze maand verdubbelde het aantal besmettingen op weekbasis, maar die toename lijkt nu wat af te remmen. De voorbije week telde Halle-Vilvoorde 817 besmettingen.

Nieuws

Gordelweek zet Vlaamse Rand opnieuw in de kijker

Ook dit jaar vindt de Gordel verspreid over één week plaats, met als orgelpunt de laatste Gordeldag op zondag 5 september. Sint-Pieters-Leeuw is focusgemeente van het fiets- en wandelevenement.

Nieuws

Dag van nationale rouw ter ere van slachtoffers watersnood

Vandaag is een dag van nationale rouw. Op de middag valt het leven in ons land even stil. Klokken zullen luiden, sirenes loeien, vlaggen worden halfstok gehangen en het openbaar vervoer houdt halt als eerbetoon aan de slachtoffers van de watersnood.

Sport

900.000 euro Vlaamse steun voor nieuw Wildersportcomplex

Vlaams minister van Sport Ben Weyts investeert 23 miljoen euro in 45 bovenlokale sportinfrastructuurprojecten verspreid over gans Vlaanderen. Bijna 900.000 euro is gereserveerd voor het nieuwe Wildersportcomplex in Sint-Pieters-Leeuw.