Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

Kimeli pakt zilver op Crosscup Hannuit

In het veldlopen is Isaac Kimeli uit Sint-Pieters-Leeuw tweede geworden op de Crosscup van Hannuit.

Nieuws

N-VA maakt plaatsen verkiezingslijsten mei bekend

We rollen van de ene verkiezingscampagne in de ander. Ook al is het na de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober nog even aftellen naar de verkiezingen van 26 mei, de campagnemolen komt op gang én daar horen namen en plaatsen bij. Bij N-VA zijn een paar prominente plaatsen op de lijsten ingevuld.

Nieuws

“Brussel en de Rand moeten elkaar helpen in het behoud van de Nederlandse taal”

Hoe staat het met de positie van het Nederlands in Brussel? Met die vraag trok het stadsforum Model NL, de voorbije vier maanden dwars door Brussel om opinies, verhalen, cijfers en kennis te verzamelen. Tijdens een afsluitend forum gingen vandaag een aantal experten in debat over die...

Nieuws

Vlaams overheid pompt 7,5 miljoen euro in scholenbouw

Het Vlaams ministerie van Onderwijs kent 7,5 miljoen euro subsidies voor de bouw van nieuwe schoolgebouwen in Halle-Vilvoorde. Het grootste bedrag - ruim 2,4 miljoen euro - is voor de bouw van nieuwe klaslokalen voor het Don Bosco Instituut in Halle.

Nieuws

Inbraakgolf Zennevallei: twee verdachten opgepakt

Er zijn twee verdachten opgepakt die mogelijk in aanmerking komen voor een resem feiten van inbraken in de Zennevallei. Het gaat om twee mannen van vreemde origine, één minderjarige en één meerderjarige.

Nieuws

Van kabinet N-VA naar plaats 2 bij Vlaams Belang

Voormalig N-VA-kabinetsmedewerker Katleen Bury uit Sint-Pieters-Leeuw stapt over naar Vlaams Belang. Ze krijgt een verkiesbare tweede plaats op de Vlaams-Brabantse Kamerlijst.

Verkiezingsnieuws uit Sint-Pieters-Leeuw

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.