Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

Kimeli en Hendrix verkennen parcours EK veldlopen

Op zondag 10 december komen maar liefst 40 landgenoten in actie op het Europees kampioenschap veldlopen in Brussel. Onder hen ook Isaac Kimeli uit Sint-Pieters-Leeuw en Robin Hendrix uit Kapelle-op-den-Bos. Wij gingen vandaag met hen het parcours verkennen.

Nieuws

Inkendaal zet heuse ‘Krachttoer’ op poten

In Inkendaal ging vorige week de Patiëntveiligheidsmaand van start. Het revalidatieziekenhuis zet dit jaar een heuse Krachttoer op poten. Een maand lang dompelt Inkendaal zijn medewerkers onder in een aantal thema’s rond kwaliteit en veiligheid.

Nieuws

Kans op gladde wegen: “Pas je rijstijl aan”

Het Agentschap Wegen en Verkeer waarschuwt voor mogelijk gladde wegen en fietspaden vanochtend. Het is de eerste keer dit winterseizoen dat strooiwagens op wegen en fietspaden uitrijden.

Nieuws

Gault&Millau geeft Sir Kwinten opnieuw 17 op 20

Gault&Millau stelde vandaag de 21ste editie van de Belux Gids voor. Anonieme inspecteurs van de culinaire gids bezochten ook dit jaar de beste restaurants van ons land. Het resultaat is een nieuwe gids met 1.385 adressen, meer dan 170 nieuwe adresjes en 165 stijgers. Ook in onze regio vallen...

Nieuws

35 teams op allereerste RINGquiz: "Pittig"

Vrijdagavond organiseerde onze redactie de allereerste 'RINGquiz'. Na bijna 30 jaar regionale televisie maken, wilden we wel eens weten hoe het met de lokale kennis van onze kijkers gesteld is. 35 teams trokken ten strijde in de quizarena van de Montil in Affligem.

Nieuws

Veilig Huis Halle geopend in strijd tegen intrafamiliaal geweld

In Halle is vanmiddag het Veilig Huis Halle-Vilvoorde officieel geopend. Op die plek zijn alle diensten ondergebracht die een rol spelen in de aanpak van intrafamiliaal geweld.