Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Gemeente Sint-Pieters-Leeuw investeert in terrasconstructies voor horeca

De terrassen van de horeca kunnen mogelijk op 8 mei weer open. Heel wat uitbaters zien die graag zo groot mogelijk, maar hebben geen geld meer over om uit te breiden of materiaal aan te kopen. De gemeente Sint-Pieters-Leeuw gaat daarom binnenkort zelf zorgen voor uniforme terrasconstructies in...

Nieuws

70% meer starters dan 10 jaar geleden

In 2020 begonnen in Vlaams-Brabant meer dan mensen 12.000 hun eigen bedrijf. Het aantal starters groeide in onze provincie een pak harder dan in de rest van Vlaanderen.

Nieuws

Opgepast! Politie houdt morgen flitsmarathon

De federale politie en lokale politiezones houden morgen een flitsmarathon. Een dag lang zal er intensief gecontroleerd worden op autosnelwegen en secundaire wegen.

Nieuws

Chauffeurs onterecht beboet voor binnenrijden Brusselse lage emissiezone

Tal van chauffeurs zijn de voorbije maanden onterecht beboet geweest toen ze op de Brusselsesteenweg vanuit Sint-Pieters-Leeuw de lage emissiezone binnenreden. Het Brusselse Gewest gaat alle onterechte boetes terugbetalen.

Nieuws

RandKrant organiseert fotowedstrijd voor postkaartenreeks

Het tijdschrift RandKrant van vzw ‘de Rand’ organiseert een fotowedstrijd in de Vlaamse Rand. De knapste inzendingen zullen vereeuwigd worden in een postkaartenreeks. Deelnemen kan tot 16 mei.

Nieuws

Spelertjes SK Vlezenbeek op voetbalstage mét mediatraining

In Vlezenbeek in Sint-Pieters-Leeuw organiseerde SK Vlezenbeek voor het eerst een Paasstage. Niet zomaar een voetbalkamp, maar een sportstage mét mediatraining.