Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sint-Pieters-Leeuw

 

Nieuws

Aanwezigheid Nederlandstalig personeelslid verplicht in horecazaken Zennevallei

Nieuws

ViTeS opent nieuwe hub en kringwinkel met tekort aan personeel

Nieuws

Dag van de Jeugdbeweging: "Laat zien hoe trots je bent"

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.
Nieuws

Ook in onze regio arrestaties in onderzoek sociale dumping

In een grootschalig onderzoek naar sociale dumping zijn in het totaal acht arrestaties verricht, onder meer in onze regio. Dat melden een aantal kranten. Verschillende zaakvoerders van bouwbedrijven zouden via schimmige constructies Roemeense werknemers naar ons land hebben gehaald.

Nieuws

22ste Dag tegen Kanker steekt patiënten en familie hart onder de riem

Vandaag is het de 22ste Dag tegen Kanker. Om kankerpatiënten en hun naasten te tonen dat ze er niet alleen voor staan, organiseert Kom op tegen Kanker elke derde donderdag van oktober zo’n bewustmakingsdag en worden er gele lintjes gedragen. De organisatie wordt daarbij gesteund door meer dan...

Nieuws

Sint-Pieters-Leeuw huldigt ereburgemeester Luc Deconinck

In Sint-Pieters-Leeuw heeft voormalig burgemeester Luc Deconinck de titel van 'Ereburgemeester' gekregen in het bijzijn van heel wat familie en vrienden. Op 1 januari 2013 werd Deconinck - toen trouwens voor het eerst verkiesbaar - burgemeester in een coalitie met CD&V, en dat zou acht jaar lang...

Nieuws

Oud gemeentehuis Vlezenbeek wordt Poelcafé

Vzw De Poel uit Schepdaal opent volgende zomer een café in het voormalige gemeentehuis van de Leeuwse deelgemeente Vlezenbeek. De plek zal uitgebaat worden door mensen met een beperking die begeleid worden door werknemers van vzw De Poel.

Nieuws

Walter Vansteenkiste: “Ten vroegste in november Covid Safe Ticket in de Rand”

De burgemeesters van de Vlaamse Rand kunnen ten vroegste pas na 1 november werken met het Covid Safe Ticket. Een aantal van hen wil die coronapas gericht inzetten in de strijd tegen het virus. Maar dat zal dus pas ten vroegste volgende maand kunnen.

Nieuws

Politie ontmantelt 'woonplaats' onder brug Ring rond Brussel

De politie is vorige week samen met Brussel Mobiliteit een opruimingsactie gestart onder een brug van de Ring rond Brussel. Ter hoogte van de Zuunstraat, op de grens van Anderlecht, Sint-Pieters-Leeuw en Drogenbos, was een woonplaats ingericht tussen het wegdek en de onderkant van de brug.