Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Dag 4 van de staking: de postkantoren

De kans dat u vandaag aan het postkantoor voor gesloten deuren staat, is groot. De staking bij Bpost gaat haar vierde dag in. Dit keer zijn het personeel van de loketten, de centrale diensten en de callcentra aan de beurt.

Nieuws

Derde dag staking bij Bpost: is het einde in zicht?

Bij Bpost is de staking ondertussen al toe aan dag drie. Ook vandaag leggen heel wat postbodes het werk neer. Aan verschillende distributiecentra, waaronder dat van Halle, verzamelden vorige nacht en vanmorgen heel wat ontevreden werknemers.

 
Nieuws

Nieuwe website voor jarig Documentatiecentrum Vlaamse Rand

Het Documentatiecentrum Vlaamse Rand viert zijn tiende verjaardag met een volledig vernieuwde website. De website is nu makkelijker toegankelijk via een smartphone of tablet en heeft een nieuwe manier van navigeren.

Nieuws

Tot 5 jaar voor mensensmokkel via parking Groot-Bijgaarden

De Brusselse correctionele rechtbank heeft vijf mensensmokkelaars veroordeeld tot celstraffen tussen 3 en 5 jaar. De bende stopte hun slachtoffers op het E40-parkeerterrein in Groot-Bijgaarden (Dilbeek) in koel- en vrachtwagens richting Verenigd Koninkrijk en verdiende tot duizenden euro’s per...

Nieuws

Thomas Locus nieuwe eigenaar parochiehuis Sint-Martens-Bodegem

Thomas Locus, chef van brasserie Julie in Sint-Martens-Bodegem, is de nieuwe eigenaar van het parochiehuis van Sint-Martens-Bodegem.

Nieuws

Twee belangrijke Gault&Millau-prijzen voor onze regio

Vandaag is de nieuwe editie van de culinaire gids Gault&Millau verschenen.  Onze regio valt twee keer in de prijzen.

Verkiezingsnieuws uit Dilbeek

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.