Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dilbeek

 

Nieuws

Dag van de Jeugdbeweging: "Laat zien hoe trots je bent"

Nieuws

Scholieren aan de slag als journalist op YOUCA Action Day

Nieuws

Zaventem laat jongeren op YOUCA Action Day helpen in kleuterscholen

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.
Nieuws

Ook in onze regio arrestaties in onderzoek sociale dumping

In een grootschalig onderzoek naar sociale dumping zijn in het totaal acht arrestaties verricht, onder meer in onze regio. Dat melden een aantal kranten. Verschillende zaakvoerders van bouwbedrijven zouden via schimmige constructies Roemeense werknemers naar ons land hebben gehaald.

Nieuws

22ste Dag tegen Kanker steekt patiënten en familie hart onder de riem

Vandaag is het de 22ste Dag tegen Kanker. Om kankerpatiënten en hun naasten te tonen dat ze er niet alleen voor staan, organiseert Kom op tegen Kanker elke derde donderdag van oktober zo’n bewustmakingsdag en worden er gele lintjes gedragen. De organisatie wordt daarbij gesteund door meer dan...

Nieuws

Fitnesscentra in Vlaamse Rand zien toename Brusselse sporters

Verschillende fitnesscentra in de Vlaamse Rand krijgen meer bezoekers over de vloer van sporters uit Brussel. Dat meldt Radio 2. Sporters wijken uit naar Vlaanderen om zo het COVID Safe Ticket te omzeilen dat je in Brusselse centra moet tonen.

Nieuws

Walter Vansteenkiste: “Ten vroegste in november Covid Safe Ticket in de Rand”

De burgemeesters van de Vlaamse Rand kunnen ten vroegste pas na 1 november werken met het Covid Safe Ticket. Een aantal van hen wil die coronapas gericht inzetten in de strijd tegen het virus. Maar dat zal dus pas ten vroegste volgende maand kunnen.

Nieuws

Brutale overvallers die Sint-Pieters-Leeuw en Dilbeek teisterden riskeren 4 jaar cel

Twee mannen die op twee weken tijd maar liefst vijf gewapende overvallen hebben gepleegd in Sint-Pieters-Leeuw en Dilbeek hebben zich vanmorgen voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verantwoorden. Het duo deinsde er niet voor terug om geweld te gebruiken. “Dit zijn laffe feiten”,...

Nieuws

Vlaanderen trekt 1 miljoen euro uit voor Sint-Ulrikskerk

Vlaanderen trekt 1 miljoen euro uit voor een grondige opknapbeurt van gevels en kerkhofmuur van de Sint-Ulrikskerk in de Dilbeekse dorp Sint-Ulriks-Kapelle. Het is de tweede en laatste fase van de restauratie van de kerk die in 2016 startte.