Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Geen banenverlies bij British American Tobacco in Groot-Bijgaarden

Gisteren kondigde het hoofdkantoor van British American Tobacco (BAT) een groot herstructureringsprogramma aan. Wereldwijd zou het personeelsbestand met 2.300 mensen krimpen. De vestiging in Groot-Bijgaarden blijft open en de 110 werknemers behouden hun baan.

 

Sport

Remco Evenepoel blijft in Schepdaal wonen

Wielrenner Remco Evenepoel uit Schepdaal verhuist dan toch niet naar Monaco. Dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Eerder maakten sommige media gewag van verhuisplannen, met als reden dat Evenepoel beter zou kunnen trainen in het prinsdom.

Nieuws

Nieuwbouw stuwt huurprijzen Vlaams-Brabant de hoogte in

De huurprijzen voor een woning in Vlaams-Brabant zijn op een jaar tijd met zo'n 10% gestegen. Dat is dubbel zoveel dan het Vlaamse gemiddelde. Dat blijkt uit een analyse van 15.000 huurwoningcontracten die CIB Vlaanderen, de Confederatie voor Immobiliënberoepen, het voorbije half jaar onder de...

Nieuws
Cocktail

Dilbekenaar ontwerpt kledingcollectie Juxtaposed

Sweaters bedrukt met een originele print. Wie mee wil zijn met de modetrends, heeft er minstens één in z'n kleerkast hangen. Dilbekenaar Gilles Devos springt op de kar en start, samen zijn Zweedse collega Marc Senninge, een eigen kledinglijn: Juxtaposed.

Nieuws

Acht bestuurlijke aanhoudingen bij grootschalige politieactie

Vorige week donderdag werd verspreid over het hele arrondissement Halle-Vilvoorde de grootschalige politieactie 'Exit' gehouden. In totaal werden acht personen bestuurlijk aangehouden. Verder werden er ook processen-verbaal opgesteld voor drugsbezit en rijden onder invloed.

Nieuws

Familie eist 4 miljoen euro schadevergoeding voor aanrijding zoon

Al negen jaar wacht de familie van Wim Ost op een schadevergoeding voor het ongeval waarbij de Dilbekenaar betrokken raakte. De man werd in 2010 aangereden door een wagen en liep daarbij blijvende lichamelijke schade op. Zijn advocaat vraagt nu een schadevergoeding van meer dan 4 miljoen euro.

Verkiezingsnieuws uit Dilbeek

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.