Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Heel wat schoolpoorten blijven dicht vandaag

Heel wat lagere scholen houden de deuren dicht vandaag. In zeker 20 scholen in Halle-Vilvoorde is er geen les en geen opvang voorzien vandaag. Ongeveer 1 op de 4 scholen doet mee aan de staking, maar in vele gevallen wordt wel opvang voorzien door de leerkrachten, directie of gemeente.

Nieuws

Leer je buur of wijk kennen via smartphone

Dilbeek lanceert vandaag de sociale netwerk-applicatie Hoplr. Die moet ervoor zorgen dat Dilbekenaren meer met elkaar communiceren waardoor de gemeente socialer wordt. Het is de eerste gemeente in onze regio die Hoplr gebruikt.

Nieuws

Tientallen inbreuken bij grote verkeersactie

Afgelopen weekend hebben de politiezones Dilbeek, AMOW en TARL een gemeenschappelijke verkeersactie georganiseerd op de Ninoofsesteenweg in Roosdaal en Dilbeek. Daarbij werden tientallen verkeersinbreuken vastgesteld.

Nieuws

Trooper rondt kaap van half miljoen euro

Trooper, de organisatie die verenigingen helpt om geld in te zamelen, heeft de kaap van een half miljoen euro gerond. Al meer dan 3600 verenigingen en goede doelen hebben zich aangesloten.

Nieuws

Ine Van Wymersch nieuwe procureur des Konings Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch start vandaag met haar nieuwe job als procureur des Konings van het parket Halle-Vilvoorde. De topmagistrate uit Overijse pleit onder meer voor een eigen veiligheidsplan voor de luchthaven van Zaventem.

Sport

Kums durft dromen van Europees voetbal

Vorige week pakte voetbalclub Anderlecht dankzij een 2-0 overwinning tegen Kortrijk het ticket voor play-off 1. De twee doelpunten waren twee parels van Dilbekenaar Sven Kums. RINGtv Sport blikt terug met de kapitein van Anderlecht.

Verkiezingsnieuws uit Dilbeek

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.