Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

Eerste training voor Special Devils

Vandaag vond in Tubeke de allereerste training plaats van de Special Devils, onze nationale voetbalploeg voor spelers met een verstandelijke beperking. En dat onder leiding van niemand minder dan de coach van de Rode Duivels Roberto Martinez. Bij de spelers die de eindselectie haalden, zitten...

Sport

The Darts Experience wil darts boost geven

Pascal Moonens is een man met een missie. De Galmaardenaar wil met z’n nieuwe organisatie The Darts Experience een dartssport in onze regio een nieuw elan geven.

Nieuws

HORAL-familie breidt uit

De Hoge Raad voor Ambachtelijke Lambiekbieren (HORAL) heeft er een nieuw lid bij. De Lambiek Fabriek uit Sint-Pieters-Leeuw vervoegt de rangen.

Nieuws

Minister Peeters: "Snelheidslimiet op Ring rond Brussel dit jaar nog naar beneden"

De snelheidslimiet op de Ring rond Brussel gaat dit jaar nog naar beneden. Dat heeft Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) gezegd tijdens een antwoord op een vraag van parlementslid Stijn Bex (Groen). De maatregel is één van de punten in het Vlaamse Klimaatplan.

Nieuws

Acht maanden na opening staat Club Umani te koop

Langs de Ninoofsesteenweg in Schepdaal, een deelgemeente van Dilbeek, staat Club Umani weer te koop. De discotheek opende eind mei vorig jaar de deuren na een lange renovatie, maar nu wil de eigenaar de zaak alweer van de hand doen.

Sport

Kums definitief naar AA Gent

Dilbekenaar Sven Kums ruilt RSC Anderlecht definitief in voor AA Gent. Kums, die in de eerste seizoenshelft door de Brusselaars verhuurd werd aan Gent, tekent een contract voor drie seizoenen in de Ghelamco Arena. 

Verkiezingsnieuws uit Dilbeek

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.