Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws
update

Tweehonderd migranten vertrokken uit Noordstation

In het Noordstation in Brussel zijn de tweehonderd migranten die daar al een paar maanden verbleven, weggetrokken. Na een actie van heel wat hulporganisaties en gecoördineerd door federaal minister van Migratie Maggie De Block (Open VLD) zijn ze overgebracht naar verschillende Brusselse...

Nieuws

Trajectcontrole Ninoofsesteenweg werkt nog altijd niet

In Dilbeek werkt de trajectcontrole op de Ninoofsesteenweg een jaar na de installatie nog altijd niet. Er zouden technische problemen zijn. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Nieuws

Uber Eats klaar om ook de Rand te bedienen

Maaltijdbezorger Uber Eats stuurt binnenkort koeriers naar de Rand rond Brussel. Daarmee wordt de dienstverlening uitgebreid van het Brussels gewest naar onder meer leveringen in Wemmel, Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw, Halle, Grimbergen en Terhulpen. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Nieuws

Vilvoorde wil maximumsnelheid van 90 km/uur op Ring

De stad Vilvoorde pleit voor een maximumsnelheid van 90 kilometer per uur over de volledige Ring rond Brussel. De Zennestad vindt ook dat de snelheidscontroles drastisch moeten opgevoerd worden.

Nieuws

Uber Eats komt naar Vlaamse Rand

Koeriers van maaltijdbezorger Uber Eats bedienen binnenkort ook enkele gemeenten in de Vlaamse Rand. Het gaat om Wemmel, Dilbeek, Sint-Pieters-Leeuw, Terhulpen, Halle en Grimbergen.

Nieuws
Update

Spoorchaos: ook morgen nog hinder

Het treinverkeer naar en rond Brussel blijft ook tijdens de avondspits zwaar verstoord. De NMBS heeft de dienstregeling aangepast voor de rest van de dag. Ook morgen wordt er nog hinder verwacht. Hieronder vindt u een overzicht van de treinen die tot morgenochtend niet rijden.

Verkiezingsnieuws uit Dilbeek

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.