Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Gouverneur bezoekt Ternat als 65e en laatste gemeente van zijn ronde

De ronde van Vlaams-Brabant van provinciegouverneur Jan Spooren zit erop. Het voorbije jaar bezocht Spooren alle 65 gemeenten van Vlaams-Brabant om de lokale besturen beter te leren kennen. Afsluiter vandaag is Ternat.

Nieuws

Parket Halle-Vilvoorde pakt dierenmishandelaars aan

De Brusselse correctionele rechtbank heeft zich donderdag over twaalf dossiers van dierenmishandeling gebogen. De themazitting werd georganiseerd door het parket van Halle-Vilvoorde, naar aanleiding van Werelddierendag op dinsdag 4 oktober. Verschillende eigenaars van paarden en honden die...

Nieuws

Extra controles op weggooien van afval uit de auto

Van 3 oktober tot en met 9 oktober is het de zesde Week van de Handhaving. Er komen extra controles op het wegwerpen van afval vanuit de wagen. De boete daarvoor bedraagt minstens 80 euro.

Nieuws

De Lijn zoekt meer dan 200 chauffeurs

Vervoersmaatschappij De Lijn is op zoek naar personeel. Ze organiseert op 11 oktober een jobdag, onder meer in de stelplaats in Grimbergen. Er is vooral een tekort aan buschauffeurs.

Sport

Dolenthousiaste fans verwelkomen Remco Evenepoel

Iets na 13u30 is Remco Evenepoel geland op de luchthaven van Zaventem. Hij wordt er opgewacht door een horde dolenthousiaste fans, maar ook de ouders en grootouders van de kersverse wereldkampioen uit Schepdaal zijn van de partij.

Sport

Merckx over Evenepoel: "Remco's seizoen is er eentje voor de geschiedenisboeken"

Merckxiaans is inderdaad sinds gisteren de stempel die gedrukt wordt op het wielerjaar van Remco Evenepoel. Is dat terecht? We vroegen het aan Eddy Merckx zelf.