Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Opwijk

 

Sport

G-sportclub DAIS viert 20ste verjaardag met sportfeest

Nieuws

Almaar meer moeders die Frans praten met hun baby in Vlaams-Brabant

Nieuws

Burgemeesters Vlaamse Rand blijven pleiten voor gebruik Corona Safe Ticket

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!
Nieuws

Prof. Devroey: "De beste tip om je immuniteit te boosten? Gewoon gezond leven."

Professor Huisartsgeneeskunde Dirk Devroey roept iedereen die coronasymptomen vertoont op om zich nog altijd te laten testen. Corona valt nog steeds niet op het eerste gezicht te onderscheiden van een gewone verkoudheid of griep, en die laatsten zijn ook aan een opmars bezig.

Nieuws

Brussels Airport probeert twee nieuwe coronatesten uit

Vanaf maandag kunnen passagiers van Brussels Airport zich laten testen op het coronavirus met twee nieuwe PCR-testen: een ultrasnelle met een neuswisser en een ademtest. Het gaat om een pilootstudie van miDiagnostics en het Leuvense onderzoekscentrum imec.

 

Nieuws

Sigrid Goethals (N-VA): "Oneerlijke concurrentie tussen politiezones door nieuwe rekruteringsprocedure"

De nieuwe rekruteringsprocedure om politiemensen aan te werven, zorgt in de Vlaamse Rand voor oneerlijke concurrentie tussen de verschillende korpsen. Dat zegt Kamerlid Sigrid Goethals uit Asse. Ze vindt het goed dat de selectieprocedures drastisch zijn ingekort en politiezones daardoor...

Nieuws

Heropbouw flatgebouw Opwijk laat op zich wachten

Een half jaar na de zware brand in een appartementsgebouw in Opwijk is het nog altijd onduidelijk wanneer de heropbouw van start kan gaan. De gerechtelijke procedure die de verzekeraar heeft aangespannen loopt nog, al hoeft dat een herstel niet in de weg te staan.

 

Nieuws

Stijgende energieprijzen treffen rozenkweker Filip: "Kosten doorrekenen doen we nog niet"

De ​prijs voor elektriciteit en gas gaat pijlsnel de hoogte in. Dat komt omdat de economie herleeft na de coronacrisis, waardoor er er veel vraag is naar energie. Ook rozenkweker Filip Van Biesen uit Opwijk voelt die stijgende energieprijzen in zijn portefeuille. Hij moet namelijk de hele winter...

Nieuws

Bellekouter in Affligem in november weer vaccinatiecentrum

De vaccinatiecampagne binnen de Eerstelijnszone AMALO wordt begin november voortgezet in evenementenhal Bellekouter in Affligem. Het andere vaccinatiecentrum in de zone, de Sportloods in Asse, sluit binnenkort de deuren.