Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Half uur gratis parkeren op Brussels Airport

Wie iemand aan de luchthaven van Zaventem afzet of ophaalt, mag voortaan een half uur gratis parkeren op drie parkings. Je hebt daarvoor wel een parkeerkaart nodig, die je gratis online kunt aanvragen.

 
Nieuws

Beerselnaar Klaas Slootmans lijsttrekker voor Vlaams Belang

Klaas Slootmans, Beerselnaar en nationaal woordvoerder van Vlaams Belang, trekt op 26 mei de lijst van z’n partij voor het Vlaams parlement.

Nieuws

Burgemeester niet langer voorzitter gemeenteraad in Roosdaal

Voor het eerst in de geschiedenis wordt in Roosdaal het mandaat van voorzitter van de gemeenteraad losgekoppeld van het mandaat van burgemeester. Dit jaar wordt zelfs iemand van de oppositie voorzitter van de gemeenteraad. Die taak is weggelegd voor Dirk Evenepoel van Roosdaal-Anders.  

Nieuws

Ninoofsesteenweg minder lang dicht dan verwacht

De Ninoofsesteenweg in Roosdaal gaat maar één in plaats van 3 maanden dicht. Aan de pas heraangelegde steenweg moeten alweer herstellingswerken gebeuren, maar die zullen dus minder lang duren dan aanvankelijk gedacht. 

Nieuws

Regionale televisie blijft het goed doen

Nieuws uit eigen huis, dat we niet zonder trots brengen. Het gaat goed met de regionale omroepen in Vlaanderen en Brussel.  Dat blijkt uit een waarderingsonderzoek, uitgevoerd in opdracht van de Vlaamse overheid.

Nieuws

Ine Van Wymersch voorgedragen als Procureur des Konings parket Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch uit Overijse is door de Hoge Raad voor de Justitie voorgedragen als de nieuwe procureur des Konings van het gerechtelijk arrondissement Halle-Vilvoorde. Van Wymersch is vandaag magistraat en woordvoerder van het parket van Brussel.

Verkiezingsnieuws uit Roosdaal

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.