Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Nieuws

Trooper rondt kaap van half miljoen euro

Trooper, de organisatie die verenigingen helpt om geld in te zamelen, heeft de kaap van een half miljoen euro gerond. Al meer dan 3600 verenigingen en goede doelen hebben zich aangesloten.

Sport

Unified-voetballers naar finale in Abu Dhabi

Het team van Unified-voetballers, waarvan de meeste spelers lid zijn van G-Sport Pajottenland, strijden morgen voor goud of zilver op de Wereldspelen Special Olympics in Abu Dhabi.

Nieuws

Ine Van Wymersch nieuwe procureur des Konings Halle-Vilvoorde

Ine Van Wymersch start vandaag met haar nieuwe job als procureur des Konings van het parket Halle-Vilvoorde. De topmagistrate uit Overijse pleit onder meer voor een eigen veiligheidsplan voor de luchthaven van Zaventem.

Sport

Unified-voetballers op zucht van finaleplaats​ op Wereldspelen Special Olympics

De Unified-voetballers zitten op schema richting finale op de Wereldspelen Special Olympics in Abu Dhabi. Een medaille lonkt voor het team, dat voor een groot deel bestaat uit spelers van G-Sport Pajottenland.

Sport

Femke Hermans stoomt zich klaar in Roosdaal

Volgende vrijdag is er in Belleheide Center in Roosdaal The Night of the Champs. Femke Hermans uit Steenhuffel doet er een gooi naar de IBF-wereldtitel in het boksen.

Nieuws

'Het Brein’ is thema van Dag van de Zorg

Vandaag is het de Dag van de Zorg. Meer dan 230 organisaties in heel Vlaanderen die werken rond zorg en welzijn laten je achter de schermen kijken. Ook in Halle-Vilvoorde doen een hele reeks zorgorganisaties mee.

Verkiezingsnieuws uit Roosdaal

Nieuws

Provincie: voor het eerst met N-VA, Groen verontwaardigd

Vlaams-Brabant krijgt een onuitgegeven coalitie voor de provincie, met N-VA, CD&V en Open Vld. N-VA bestuurt zo voor het eerst mee sinds het ontstaan van de provincie in 1995.