Overslaan en naar de algemene inhoud gaan
Sport

RSCA Futsal verstevigt koppositie na zege tegen Antwerpen

In de hoogste klasse van het futsal heeft leider Anderlecht gisterenavond de topper tegen dichtste achtervolger FT Antwerpen naar z'n hand gezet. In een uitverkochte Alfasun Indoor Arena in Roosdaal overklaste de landskampioen de Antwerpenaren met 5-1.

Nieuws

Eerste houthakseldam aangelegd in Roosdaal

In Roosdaal is een allereerste houthakseldam aangelegd ter hoogte van de Eikauterstraat en de Stampmolenstraat. Daar veroorzaakte afspoelend water regelmatig voor water- en modderoverlast op de nabijgelegen gronden.

Nieuws

Genomineerden Toerisme Awards zijn bekend

Toerisme Vlaams-Brabant heeft vandaag de genomineerden bekendgemaakt van de Toerisme Awards. Die zijn intussen aan hun derde editie toe.

 

Nieuws

Fiets is blijver in woon-werkverkeer van Vlaams-Brabander

De fiets wint terrein ten opzichte van Koning Auto op het vlak van woon-werkverkeer in Vlaams-Brabant. In onze provincie fietst nu 37,4 procent van de werknemers minstens een deel van het traject van een naar het werk.

Sport

RSCA Futsal versterkt zich met Brazilianen Lennon en Serginho

RSCA Futsal heeft zich versterkt met de Brazilianen Jonhn Lennon en Serginho. Het zijn twee belangrijke versterkingen met het oog op de Final Four van de Champions League, die begin mei wordt gespeeld.

Nieuws

Woning gemiddeld 25.000 euro duurder dan vorig jaar

Een woning in Vlaams-Brabant kost gemiddeld 25.000 euro meer dan een jaar geleden. Dat blijkt uit de jongste Notarisbarometer. In 2021 betaalde je zo'n 376.000 euro voor een woning, vandaag is dat iets meer dan 400.000 euro. De stormloop op vastgoed in onze provincie lijkt wel stilaan ten einde....